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This menu changes according to the market, this is an example:
Tartlet of peas/ menthol/ bergamot
Yellow beetroot/hazelnut chantilly/rosebud powder
Creamy parmesan/pistache
Celeriac/black garlic
Tarama/ wasabi/dried peas
Green butter/Nice combava
Black butter/tonka beans
Pugliese olives in green oil
Berber carrots
Black cone chickpeas/Vlalhrona cocoa/fresh yuzu–
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BUTCHER’S DELICATESSEN
Truffled oiled ham
Dried Galician steak
Bougnette-mustard-tetragon
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PINTXOS
Mushroom carpaccio/Spallotto bacon/parmesan hazelnut paste/ oxalis leaf/ nutmeg
Fennel/ Kalamata oil/ Kumquat
Panais mash/white chocolate/ cepe mushroom pickle
Gambas/ oil with vanilla
Black mash = steamed aubergine/Miso/ rice vinegar/Mirin
N°5 truffled egg
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CHEESE
Betty or Xavier top cheese shops
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DESSERT
Anne’s Lemon curd/ Harissa raspberries/ Detox shooter
Final point : marmela de fortunella margarita/saffron/Tahi vanilla
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Lait Céladon / asperges / broccio / muscade
Asperges al dente / pesto réséda / mélisse – thym citron – oseille
Chorizo végétal
Cuillère détox / purée 3C
Tartelette petit pois /menthe / bergamote
Olive géante des Pouilles
Cône noir au pois chiche noir / curry / yuzu
Betterave jaune / chantilly noisette /poudre au bouton de rose
Lard Spallotto / jeunes pousses / nutella salé
Carottes Berbère / vinaigrette orange sanguine
Beurre noir à la fève de tonka
Parmesan / pistache / feuille d’astina
Gaspacho printanier / sorbet mascarpone – estragon
Œuf truffé du N°5
Bougnette – moutarde – tétragone
Oca du Pérou / réglisse / oeuf de poisson fumés
Céleri-rave / truffe / ail noir
Purée noire = aubergine vapeur / Miso / vinaigre de riz /Mirin
Gambas tiger / huile vanille îles de Cook Mohea
Tarama / chantilly iodée / pois déshydratés
Lemon Curd d’Anne
Comme un nuage chocolaté
Neige : sorbet coco / taboulé de choux fleur
Souvenir de Noël : sorbet marron / poudre de cèpe / orange
l’expression du Schiste : Maury
Point Final : marmelade fortunella margarita /safran
The « Good Product » : quite simply
At N°5 Bar we do not claim to offer high-end cuisine
But we have searched for exceptional products to accompany your wine tasting.
CHEESE : Maison Betty | SALMON : Maison le Borvo
SCALLOPS : Marée Toulousaine | TARAMA : Maison Barthouil
BOUGNETTE : Daniel Gardiès – Mazamet | SAUSAGE : Alain Chabaud – Ain
SPALLOTTO : De Stefani – Italy | SPICES & PEPPERS : Roellinger – Brittany
SAFFRON : Myriam Salmon – Toulouse | BUTTER : Bordier – Normandy
PICKLES : Thiphaine – Arcachon | LEAVENED BREAD : St Georges Bakery
FOIE-GRAS : secret address … | CHOCOLATE : Valrhona